V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci,

objednávky vytvořené nebo uhrazené v období 20. 12. – 5. 1. budou zpracovány 6. 1. Děkujeme za pochopení.

The Silver Spoon

 The bible of traditional Italian cooking, with over 2,000 recipes, now revised and updated

The Silver Spoon
vyprodáno
Internetová cena: 1 112,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 390,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglický
Vazba: pevná
Počet stran: 1464
Formát: 270 x 180
ISBN/EAN: 9780714862453
Nakladatel: Phaidon
Odkaz na stránky nakladatele: http://uk.phaidon.com/store/food-cook/the-silver-spoon-9780714862453/
Edice: kuchařky / Kuchařky

The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an instant classic, selling over one million copies in eight editions. Considered essential in every household, it continues to be one Italy’s the most popular wedding presents.

The Silver Spoon was first conceived and published by Domus, Italy’s famed design and architectural magazine. A select group of cooking experts were commissioned to collect hundreds of traditional Italian recipes and make them available for the first time to a wider modern audience. In the process, they updated ingredients, quantities and methods to suit contemporary tastes and customs, at the same time preserving the memory of ancient recipes for future generations. They furthermore included modern recipes from some of the most famous Italian chefs, resulting in a style of cooking that appeals to the gourmet chef and the amateur enthusiast alike.

A comprehensive and lively book, its uniquely stylish and user-friendly format makes it accessible and a pleasure to read. The new edition features new introductory material covering such topics as how to compose a traditional Italian meal, typical food traditions of the different regions, and how to set an Italian table. Its over 2,000 recipes are illustrated with newly commissioned photographs and contains a new section of menus by celebrated chefs cooking traditional Italian food.

Další knihy od tohoto autora

The Silver Spoon Pasta The Chocolate Spoon The Italian Bakery: Step-by-Step Recipes with the Silver Spoon The Vegetarian Silver Spoon: Classic and Contemporary Italian Recipes The Silver Spoon: Recipes for Babies Recipes from an Italian Butcher: Roasting, Stewing, Braising Naples and the Amalfi Coast The Silver Spoon Quick and Easy Italian Recipes Italian Cooking School: Desserts Italian Cooking School: Pizza Italian Cooking School: Pasta

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: