V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Laduree Sucre - The Recipes

Laduree Sucre - The Recipes
vyprodáno
Internetová cena: 783,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 979,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglický
Vazba: pevná, kniha v kazetovém pouzdře
Počet stran: 392
Formát: 155 x 165
ISBN/EAN: 9781902686714
Nakladatel: Scriptum Editions
Odkaz na stránky nakladatele: http://www.scriptumeditions.co.uk/books.php?category=New&id=67
Edice: kuchařky / Kuchařky

The wonderful story of Laduree began in 1862, when Louis Ernest Laduree first opened a bakery in the very heart of Paris at 16, rue Royale.

During this era, the neighbourhood surrounding the Madeleine was rapidly developing into one of the capital's most important and elegant business districts, where the most prestigious artisans in French luxury goods had already begun to take up residence.

Following a fire in 1872, the bakery reopened as a pastry shop, and Jules Cheret, a famous painter and poster designer of that period, was given the responsibility of creating the new decor.

At the beginning of the twentieth century, Jeanne Souchard, Ernest Laduree's wife, came up with the idea of combining two distinct styles: that of the Parisian cafe and the Patisserie. With this, one of the very first Parisian tea salons was born.

In 1993 the potential of this "sleeping beauty" was recognized by David Holder and his father Francis Holder, founder of the Holder Group. With the opening of the Laduree restaurant and tea salon on the Champs Eysees in 1997, decorated by Jacques Garcia, this Parisian institution became one of the top destinations for local gourmandises.

Over a period of fifteen years, David Holder returned Laduree to a position of grandeur, opening new boutiques in Printemps, the famous department store and on Paris's left bank, followed by openings in London, Geneva and Tokyo - always with its famous macarons as embleme, bringing with it international renown.

Following the rhythm of the seasons, and like the launch of new fashion collections, Pastry Chef Philippe Andrieu creates new flavours twice a year for many of his creations: Les Religieuses, Saint Honore, Les macarons... Laduree is a celebration of all things sweet and feminine: for as many flavours as there are in Philippe's pastries, there is as broad a palette of colours. Delicate pink, vibrant purple and Laduree's iconic pastel green all contribute to the essence of what is Laduree, and are a colourful signature of its creations.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

V distribuci

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy