V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci,

objednávky vytvořené nebo uhrazené v období 20. 12. – 5. 1. budou zpracovány 6. 1. Děkujeme za pochopení.

What is Cooking: The Action: Cooking, The Result: Cuisine

What is Cooking: The Action: Cooking, The Result: Cuisine
vyprodáno
Internetová cena: 2 712,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 3 390,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 464
Formát: 23,8 x 33,8 cm
ISBN/EAN: 9781838661335
Nakladatel: Phaidon
Rok vydání: 2020
Edice: kuchařky / Kuchařky

A fascinating reflection on the essence of cooking - from Ferran Adrià's elBullifoundation

For groundbreaking chefs such as Ferran Adrià, cooking has reached a level of complexity where science, chemistry, and technology intersect with immense creativity and imagination. Adrià's latest 'Sapiens' volume takes readers on a compelling journey to better understand the relationship between the human race and the process of preparing food. Packed with images from Adrià's legendary restaurant elBulli, his unique personal sketches, and explanatory diagrams that are used in his lectures, this book revolutionizes the way we look at how we prepare what we eat.

Ferran Adrià joined the staff of elBulli in 1984 and rapidly progressed to become head chef. Famous for his pioneering culinary techniques, he has been applauded - and imitated - around the world, and won three Michelin stars for elBulli, along with many other accolades. Since elBulli's closure in 2011, Ferran has been lecturing around the world and developing the elBullifoundation, a culinary academy and think tank, on the site of the former restaurant.

ukázka z knihy #1 ukázka z knihy #2 ukázka z knihy #3 ukázka z knihy #4 ukázka z knihy #5 ukázka z knihy #6 ukázka z knihy #7

 

Další knihy od tohoto autora

Unelaborated Products: Definition and Classification The Family Meal: Home Cooking with Ferran Adrià The Origins of Cooking: Palaeolithic and Neolithic Cooking elBulli 2005-2011

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: