V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


My Tuscan Kitchen

 Seasonal Recipes from the Castello di Vicarello

My Tuscan Kitchen
vyprodáno
Internetová cena: 576,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 720,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglický
Vazba: pevná
Počet stran: 288
Formát: 190 x 240
ISBN/EAN: 9780847835935
Nakladatel: Rizzoli
Odkaz na stránky nakladatele: http://www.rizzoliusa.com/book.php?isbn=9780847835935#
Edice: kuchařky / Kuchařky

A sumptuous escape to the sensual culinary flavors of the Italian countryside, with more than a hundred recipes for the home cook. In a wild, undiscovered corner of Tuscany called Maremma, boars roam the hillsides, olive trees stand like sentries, and fennel perfumes the air.

This landscape yields its own cuisine—rustic dishes that let their seasonal ingredients shine through. There is no better place to learn the secrets of this cuisine than the Castello di Vicarello. This twelfth century fairy-tale castle is now an exclusive resort where the proprietor, Aurora Berti, prepares meals based on the garden. Here, Aurora presents the many recipes she has developed over the past decade by sharing with local peasant women and drawing from her own family’s traditions. Organized by season, this charming cookbook immerses the reader in the daily rhythms of the land. The dishes are accompanied by sidebars and photos that convey the story of this place: pruning the vineyards in winter, picking asparagus in spring, drying tomatoes for sauce in summer, and hunting porcini in fall. The recipes burst with flavor while remaining simple: black kale crostini, radicchio and walnut salad, carbonara with favas, roast pork with apples, peach crostata. My Tuscan Kitchen: Seasonal Recipes from the Castello di Vicarello is the next best thing to taking a trip to this magical country.

About the Author

Aurora B. Berti was born in Lombardy and worked as a textile designer for 18 years before settling into the Castello di Vicarello in Maremma, Tuscany, in 1996. She and her husband worked to transform this twelfth-century castle into an intimate luxury resort. Aurora prepares all the guests' meals, using ingredients mostly grown on the grounds. Guests are encouraged to join her in the kitchen for impromptu cooking classes, or in the garden to help pick the day's produce. The Castello di Vicarello has been named one of the 101 Best Hotels in the World by Tatler in 2009 and one of the 25 best new hotels in Italy by Travel & Leisure in 2004. Julian Niccolini is a native of Tuscany who is best known as the co-owner of New York City's Four Seasons restaurant. Niccolini is also an actor, journalist, winemaker, and beekeeper.

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

V distribuci

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy