V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Momofuku

Momofuku
vyprodáno
Internetová cena: 679,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 849,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 304
Formát: 20,3 x 25,7 cm
ISBN/EAN: 9781906650353 
Nakladatel: Absolute Press
Rok vydání: 2010
Edice: kuchařky / Kuchařky

From David Chang, currently the hottest chef in the culinary world, comes this his first book, written with New York Times food critic Peter Meehan, packed full of ingeniously creative recipes. Already a sensational world star, Chang produces a buzzing fusion of Korean/Asian and Western cuisine, creating a style of food which defies easy categorisation. That it is fantastic, there is no doubt, and that it is eminently cookable, there is also no doubt! In the words of Chang himself, it is‚ ‘bad pseudo-fusion cuisine’! The vibrant, urban feel of the book is teamed perfectly with clear and insightful writing that is both witty and accessible. Backed by undeniably informed technique and a clearly passionate advocation of cutting-edge fusion cooking, Chang’s Momofuku is a stunning, no-holds barred, debut.

A heady, confrontational, passionate chef, David Chang has already scooped two Michelin stars and is the owner of four hugely successful restaurants that are rapidly redesigning the culinary landscape of Manhattan (and beyond) to vast critical acclaim. Chang’s reputation around the world already precedes him as an uncompromisingly talented chef who has a simple mantra of serving urban, inventive fusion food. A seemingly unstoppable force in the culinary world, Chang brings us gritty and exhilarating recipes in Momofuku.

Reviews:

‘This is a brilliant cookbook… this boy can cook. Technically, he’s great, he acts his age, is not up his own arse.’
Jamie Oliver, Jamie Magazine

‘The most exciting book of the year… It’s an intelligent middle ground between fusion food and localism.’
Guardian Word of Mouth

‘… a genuinely essential purchase.’
Metro

‘Think of a young Gordon Ramsay crossed with Anthony Bourdain, seasoned with chilli and kimchi.’
Waterstone’s, ‘Best Books of 2010’

Další knihy od tohoto autora

Eat A Peach: A Chef's Memoir David Chang. Eat A Peach: A Memoir

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: