V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Aesthetic Dining: The Art Restaurant Around the World

Aesthetic Dining: The Art Restaurant Around the World
Internetová cena: 519,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 799,00 Kč
Skladem (1 ks)
Počet kusů:
Autor:
Jazyk: anglicky, francouzsky, německy
Vazba: pevná
Počet stran: 298
Formát: 16 x 23 cm
ISBN/EAN: 9780995454651
Nakladatel: Cultureshock
Rok vydání: 2021
Edice: Interiérový design / Architektura

  • For the first time, a global guide to the Art Restaurant - a place where great art and memorable food meet
  • Interviews with chefs, restaurateurs and artists, including Tracey Emin and Julian Schnabel
  • Richly illustrated with images of the art in its context


"I went to Noma and interviewed René (Redzepi). We were talking about art and food but the restaurant was closed. Everybody asked me how was the food, what did you eat - and he basically gave me some marmite. The best marmite I've ever had." - David Shrigley

This is the definitive guide to Art Restaurants - a new way to appreciate food. Christina Makris, collector of art and a Patron of The Tate and RA, takes the reader on a tour of 25 of the world's greatest art restaurants, from New York to Hong Kong and Cairo to London.

Makris traces their stories, details the art highlights, and meets artists, restaurateurs and chefs including Vik Muniz, Julian Schnabel and Tracy Emin. A captivating guide to where great art and memorable food meet.

About the Author

In the pursuit of visual taste and aesthetic dining, Christina Makris has travelled to six continents, visited over 100 cities, and sat at countless restaurant tables. With a doctorate in philosophy, she has been involved with the arts as a collector, philanthropist and trustee, and with restaurants as an investor, consultant and sybarite. Christina is currently writing on art and wine.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6 ukkázka z knihy #7 ukkázka z knihy #8 ukkázka z knihy #9 ukkázka z knihy #10 ukkázka z knihy #11 ukkázka z knihy #12 ukkázka z knihy #13 ukkázka z knihy #14

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: