V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


I Know How To Cook (bazar)

 US edition. The bible of traditional French home cooking, with over 1,400 recipes.

Akce
I Know How To Cook (bazar)
Bazar
Cena v akci: 574,00 Kč
Internetová cena: 1 290,00 Kč
Běžná cena: 1 290,00 Kč
Skladem (1 ks)
Počet kusů:
Autor:
Jazyk: anglický
Vazba: tvrdá
Počet stran: 1072
Formát: 18 x 27 cm
ISBN/EAN: 9780714857367
Nakladatel: Phaidon
Edice: kuchařky / Kuchařky

Se slevou nabízíme mírně poškozený exemplář

I Know How to Cook is the first English translation of France's ultimate cookery bible, Je sais cuisiner by Ginette Mathiot. First published in 1932, it is to France what the Silver Spoon and 1080 Recipes are to Italy and Spain: the indispensable cookbook for every household. With more than 1,200 recipes, Mathiot guides the reader through all the classics of French cuisine, both simple and elaborate, with a clear and authoritative voice. For the first time this classic work has been fully updated to suit modern kitchens, and the book offers up all the secrets of fabulous French home cooking, which have been known to domestic cooks in France for over 70 years.

Review

'… admirably comprehensive and clear … beautifully illustrated, too.'
Nick Curtis, Evening Standard

'Putting Ginette Mathiot on your shelf is akin to discovering a French grandmother you didn't know you had. ... this will teach you everything you need to learn about classic French cooking.'
Sally Hughes, Books for Cooks, London, The Bookseller

'Want the perfect coq au vin or crepe suzette? This is the book for you'
Daily Mail

'I Know How to Cook … includes everything you need to know … to take on almost any reasonable home-cooking challenge with Gallic flair.'
The Wall Street Journal

'A comprehensive collection.'
The New York Times Book Review

'Pure French cuisine.'
Associated Press

About the Author

Ginette Mathiot (1907–1998), Officier de la Legion d'Honneur, taught three generations how to cook in France and is the ultimate authority on French home cooking. She wrote more than 30 best-selling cookbooks, covering all subjects in French cuisine. Je sais cuisiner was her definitive, most comprehensive work, which brings together recipes for every classic French dish.




Další knihy od tohoto autora

France: The Cookbook Preserving: Conserving, Salting, Smoking, Pickling The Art of French Baking I Know How To Cook

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: