Provence. Škola provensálské kuchyně
Tajemství surovin a receptů jižní Francie
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
Diskuze
Přidat Váš názor
| Celá diskuze
druhé vydání?
dobrý den,
mám před sebou u vás zakoupenou knihu se stejným názvem a obálkou z roku 2009. má trochu větší formát než zde uvádíte a vyšla pod jiným ISBN 9788073913151 (obálka) a kupodivu dalším ISBN 9788073913168 (tiráž, str 4).
došlo v ní k nějakým úpravám? děkuji za odpověď.
reagovat
| Autor: Vítězslav |
16.10.2021, 19:23:07
Re: druhé vydání?
Dobrý den, v tomto třetím vydání žádné změny oproti předchozím dvěma (z r. 2009 a 2013) nejsou.
reagovat
| Autor: Slovart |
18.10.2021, 11:00:30
Přidat Váš názor
| Celá diskuze
|